Στείλτε τις εορταστικές ευχές σας με μια υπέροχη ποτοσύνθεση από την ''ΜΕΘΕΞΙΣ''. Τηλ.: 6971535459 - 2104138240. Από το 1996 η εφημερίδα "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ", πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση  σας.    -   Από το 2005 η καθημερινή ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.mellon.gr, κάθε ώρα και κάθε λεπτό κοντά στα γεγονότα και την ειδησεογραφία, με σεβασμό στον αναγνώστη.

 

  
 
  


                           

                                           
 

     

 


        

Ειδήσεις

Dec10 3 hours ago by mellon.gr
  Με μια φαντασμαγορική συναυλία από το δημοφιλές συγκρότημα «Onirama» και με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη. Διαβάστε περισσότερα...
Dec10 6 hours ago by mellon.gr
Οι αθλητικές εφημερίδες

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων:
Διαβάστε περισσότερα...
Dec10 6 hours ago by mellon.gr


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:
Διαβάστε περισσότερα...
Dec10 6 hours ago by mellon.gr
Πλούσιο το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων. Περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου από το ελληνικό και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπάσκετ και βόλεϊ. Διαβάστε περισσότερα...
Dec9 20 hours ago by mellon.gr
Πριν λίγο στο Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Πόρου, μετά από επερώτηση της αντιπολίτευσης (Δημήτρης Μωρόπουλος) στον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη, του ζήτησε να εξηγήσει  για την ποινική καταδίκη του και την απόφαση του 680/2014 του Συμβουλίου Επικρατείας που αφορά την οικοδομή  στα Βλαχέικα Πόρου .Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε κάποιες εξηγήσεις ο Δημητριάδης -αν είναι δυνατόν σε απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας να εμένει ο άνθρωπος στις δικές του ... θεωρίες- ενώ για την καταδίκη του για (απλή δυσφήμηση ) μετά από μήνυση της Ρίτσας Δαρσινού εισήγαγε ... νέα ερμηνεία για την δυσφήμιση.Προκειμένου λοιπόν ο Δημητριάδης να μάθει σωστά την ερμηνεία της δυσφήμησης ας διαβάσει το παρακάτω κείμενο:
Διαβάστε περισσότερα...
Dec9 21 hours ago by mellon.gr
Ο Δήμος Πειραιά και συγκεκριμένα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Η.Π.Α στην Αθήνα, θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο στα Αγγλικά, με θέμα:  "Oral History Projects and How Libraries/Archives Αre Ιnvolved”, την Τρίτη 13/12/2016 από τις 18:00 έως τις 20:00.
Διαβάστε περισσότερα...
Dec9 one day ago by mellon.gr